Debatt om samfunns-tema

Velkommen til nye Arachne.no

Hei, og velkommen til nye Arachne.no. Denne bloggen har nå byttet hender, og er ikke lenger under eierskapet til Gunn Hild Lem, den krasse samfunnsdebattanten som i tillegg til religionskritiske tekster og prising av alternativ medisin pleide å fylle disse blog-sidene med en god og rikholdig blanding av lette og tunge tema.

Nye Arachne.no vet at det blir vanskelig å fylle skoene, men vi vil forsøke å følge i Gunn Hild Lem sine fotspor i den videre veksten og utforming av denne nettsiden. I tiden fremover kan du vente deg både debatt om samfunns-tema, så vel som artikler om livet hemmeligheter og utfordringer.

Ingen trykk i slangen?

15 Jul 2018

 

Det kan ikke være et stort sosialt problem, men hvis du er næringsdrivende, kan du trenge hjelp fra eksperter! Når du arbeider med ting som krever trykkluft, er det ikke noe tøffere enn når det ikke er noe trykk i systemet. Hele virksomheten stopper opp og arbeidstakere står og henger ut og vet ikke hva de skal gjøre. I en snekring er det ingen fare, for de kan da få hammeren og andre håndverktøy og gjøre jobben. Men i andre operasjoner der maskiner og utstyr faktisk krever funksjonelle trykkluftsystemer, er det verre. Hvordan kan du være sikker på at det aldri vil gå galt? Hvordan kan du beskytte deg mot å bli plutselig forlatt uten luft?

Pass på å betjene systemet riktig

Det er viktig at du har kontinuerlig trykkluftservice, slik at utstyret er på plass. Med Granzow, norsk trykkluftpartner, får du alltid god service og pålitelig vedlikehold. Fordelene ved å bruke dem når du utfører service på trykkluftsystemer, er at du ikke bare får et system som fungerer optimalt. Det vil også være svært økonomisk fordelaktig. Et trykkluftsystem som fungerer bra gjør at du bare sparer penger. Det smarteste du kan gjøre for å sikre at du ikke har en nedleggelse, er å signere en pågående avtale. Så kommer de til et forutbestemt nivå og servicerer utstyret ditt. Skulle du oppleve problemer mellom dem, bare kontakt dem, og de vil hjelpe. Enten det er tid for neste service snart eller ikke. Med dem har du alltid det rette trykket i slangen!