Trenger din organisasjon bedre branding?

For interesseorganisasjoner og politiske partier, er selvsagt politikken det viktigste. Når det er sagt, så kan mange i denne bransjen også ønske seg bedre branding, eller merkevarebygging som det heter på norsk. Det er for å skape bedre samhold, større synlighet og én tydelig retning. Men visste du at dere kan gjøre dette gjennom klær og merch?

Slik kommer du i gang

Å bestille profilklær til organisasjonen din er utrolig enkelt, dere må bare enes om hva som skal bestilles og hvilke logo eller slagord dere skal bruke. Hvis det er uenigheter innad i organisasjonen, kan dere selvsagt stemme om hvilket forslag flertallet ønsker. Ellers spiller selvsagt også faktorer som budsjett en rolle i hva dere velger.

Noen flere ting å huske på

Det er viktig å huske på at den logoen og/eller slagordet dere bruker på klærne dere bestiller, bør samsvare det dere bruker på deres hjemmeside og tilsvarende medier. Her må du for all del ikke glemme sosiale medier, som bare har blitt en viktigere og viktigere plattform i dagens samfunn. Å være tydelig i alle kanaler er alfa omega hvis dere skal nå frem med deres budskapet.

For det er jo tross alt budskapet som er viktigst, og det er med det dere får gjennomslagskraft og når nye medlemmer. Kanskje dere skal vurdere å bestille litt ekstra merch som dere kan gi bort på arrangementer til potensielle nye medlemmer? Det er i alle fall en idé dere kan ta med dere videre.

16 Mar 2024